Toont alle 4 resultaten

Vlaggenmasten

Met een vlaggenmast is een vlag beter zichtbaar voor publiek. Vlagonline bezorgt en plaatst vlaggenmasten in heel Nederland bij woningen of bedrijven. Kies voor een budget vlaggenmast of een van de uitgebreidere varianten.

Bestel eenvoudig een vlaggenmast online en profiteer van de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid om de vlaggenmast te laten plaatsen
  • Gratis advies over de meest geschikte mast
  • Levering uit voorraad, volgende werkdag geleverd
  • Altijd 10 jaar garantie tegen breuk
 389,99 544,99 incl. BTW
 169,99 194,99 incl. BTW
 599,99 724,99 incl. BTW
 249,99 464,99 incl. BTW

  • Mogelijkheid om de vlaggenmast te laten plaatsen
  • Gratis advies over de meest geschikte mast
  • Levering uit voorraad, volgende werkdag geleverd
  • Altijd 10 jaar garantie tegen breuk

Vlaggenmasten kopen

Een vlaggenmast is eenvoudig te bestellen via Vlagonline. Maak een keuze uit de verschillende afmetingen en sierknoppen en plaats je bestelling in het winkelmandje. Doorloop het bestelproces en ontvang de vlaggenmast de volgende werkdag. Wil je dat wij de vlaggenmast komen plaatsen? Vraag dan een offerte aan.

Budget vlaggenmast

De budget vlaggenmast van Vlagonline is van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De mast wordt geleverd inclusief oranje sierknop, koordkikker en vlaglijn. De vlaggenmast is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 3,5 tot wel 7 meter. De 7 meter lange mast leveren we met inwendige grondbuis van aluminium. Vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Polyester vlaggenmast

De polyester vlaggenmast is te verkrijgen met een lengte van 6 of 7 meter. Bijzonder aan deze vlaggenmast zijn het afsluitbare afdekkapje en het inwendige vlaggenkoord. Hierdoor kunnen onbevoegden niet bij de vlag komen en kan de vlag niet gestolen worden. De vlaggenmast is verkrijgbaar met een sierknop in kleur naar keuze. De levertijd van deze vlaggenmast is een werkdag.

Easylift vlaggenmast

De Easylift vlaggenmast is een stevige mast van aluminium. Deze masten zijn leverbaar in lengtes van 6 tot 10 meter met platte sierknop in diverse kleuren, telescooparm, hijsbare banierhouder, dubbele kogellagering, kantelconstructie en inwendig hijskoord. Op deze mast zit 10 jaar garantie tegen breuk en 3 jaar garantie op alle draaiende onderdelen. Wanneer je vandaag een Easylift vlaggenmast besteld, bezorgen we hem de volgende werkdag. Bij ons profiteer je altijd van 10 jaar garantie op een vlaggenmast.

Baniermast

Een baniermast is een vlaggenmast met een banierhouder. De top van de mast heeft een sierknop in kleur naar keuze. Door de roterende adapter kan de vlag niet om de mast slaan. De mast wordt inclusief contragewicht en flagfixringen geleverd, waardoor de vlag altijd strak in de mast hangt. Op de baniermast zit 10 jaar garantie tegen breuk.

Accessoires vlaggenmast

Om de vlag goed te bevestigen aan de vlaggenmast en de mast stevig in de grond te laten staan, heb je accessoires nodig. In ons ruime assortiment vind je onder andere vlaggentouw, grondpennen en sierknoppen.

Een vlaggenmast door Vlagonline laten plaatsen

Wil je de vlaggenmast(en) door Vlagonline laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop en vermeld in het formulier de wensen en de locatie. We nemen dan contact met je op voor het plaatsen van de masten.

Contact opnemen met Vlagonline

Heb je vragen over het bestellen van vlaggenmasten? Neem contact op met Vlagonline via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl. We geven je graag advies.