Toont alle 7 resultaten

Overzicht Vlaggenstokken bij Vlagonline

Bekijk direct ons overzicht vlaggen stokken. Wij hebben diverse opties in het assortiment opgenomen, diverse afmetingen en kleuren! Ook verkopen we complete sets vlaggen stokken met vlag. Wij verkopen we de vlaggen stok in verschillende maten en kleuren. De vlaggen stok is te koop in 150cm en in 200cm. De aluminium vlaggenstok is leverbaar in wit en zwart. De zwarte vlaggenstok neemt steeds meer toe in populariteit, omdat het ook goed past bij veel nieuwbouwwoningen waarin donkere stenen zijn verwerkt. Ook hebben we diverse accessoires voor de vlaggenstok zoals een vlaggenstokhouder. Wilt u geld besparen? Dan is een vlaggenstok set met Nederlandse vlag een topkeuze!

Korting!
 13,99 17,99 incl. BTW
Korting!
 14,99 17,99 incl. BTW
 199,00 309,95 incl. BTW
Korting!
 14,99 incl. BTW

Wat is de meest verkochte lengte vlaggenstok?

Bij het uitzoeken van een vlaggen stok heeft u de keuze uit verschillende lengtes. De meest verkochte vlaggenstok voor aan de gevel heeft een lengte van 200 cm (2 meter). Waar een vlag aan komt te hangen van 150 cm x 100 cm. Dit is de meest gekozen verhouding en de meest logische keuze. Je vindt bij ons bijvoorbeeld vlaggenstokken van 150 centimeter, 200 centimeter en 250 centimeter. De grootte van de stok die bij u past, is afhankelijk van de grootte van uw huis en de beschikbare ruimte aan de gevel.

Verschillende kleuren vlaggenstokken

Je kunt bij Vlagonline terecht voor vlaggenstokken in verschillende kleuren. In ons assortiment vindt u namelijk niet alleen de gebruikelijke witte stokken, maar ook zwarte vlaggenstokken. Zowel de witte als de zwarte variant is gemaakt van aluminium. Dit betekent dat ze licht in gebruik zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Onze aluminium vlaggenstokken altijd leverbaar

Vlagonline verkoopt vlaggenstokken van aluminium. Dit betekent dat ze licht in gebruik zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De vlaggen stok is voorzien van een sierknop. Je heeft de keuze uit verschillende kleuren knoppen: oranje, blauw, zwart en wit. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vlaggenstok te bestellen in combinatie met een vlaggenstokhouder of kantoorstandaard. Daarnaast kunt u kiezen voor de set met Nederlandse vlag en wimpel.

Vlag aan vlaggenstok monteren

Om een vlaggenstok met vlag te plaatsen, heeft u minimaal 3 items nodig: een vlaggen stok, een vlaggenstokhouder en een vlag. U monteert de vlaggenstokhouder gemakkelijk aan uw gevel. Vervolgens bevestigt u de vlag aan de bevestigingspunten van uw vlaggenstok. Hierna kunt u de stok in de houder steken en hangt uw vlag.

Roll-over vlaggenstok systeem

Met de Roll over vlaggenstok van Vlagonline slaat een vlag niet meer om de vlaggenstok heen. Door het correctiesysteem draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee. Dat is ideaal voor bedrijfsvlaggen met logo. We leveren de Roll over vlaggenstok met oranje sierknop en hij is uitsluitend geschikt voor vlaggen van 100 x 150 cm.

Vlagcorrectors

Heeft u al een gewone vlaggenstok, maar wilt u ook profiteren van de voordelen van een roll over vlaggenstok? Bestel dan onze vlagcorrectors. Bij Vlagonline verkopen we ze in een set van twee. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de vlaggenstok en vlag. Met een corrector is het ook mogelijk om de vlag halfstok te hangen.