Vlaggenstokken

Toont alle 7 resultaten

Overzicht Vlaggenstokken bij Vlagonline

Vlagonline is een van de marktleiders op gebied van de vlaggen stok. Wij verkopen de vlaggen stok door het hele land. Ons assortiment vlaggen stokken bestaat uit aluminium vlaggenstokken maar ook zwarte vlaggenstokken. Ook is het mogelijk om complete sets te kopen, deze set bestaan uit een vlag, vlaggen stok en gevelhouder. De vlaggenstokken zijn leverbaar in 150cm en in 200cm. 200cm ofwel 2 meter, is de meest gangbare maat vlaggenstok. Bij een vlaggenstok van 200cm past een vlag van 100x150cm het beste. Ook is het mogelijk om aan vlaggen stok een wimpel te bevestigen, een wimpel kan bevestigd worden aan de sierknop.

29% korting
Vanaf:  7,49 incl. BTW
28% korting
Vanaf:  9,99 incl. BTW
Vanaf:  199,00 incl. BTW
17% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 17,99.Huidige prijs is: € 14,99. incl. BTW
 59,99 incl. BTW

Welke formaat vlag bij welke vlaggen stok?

Er is een simpele vuistregel die we bij Vlagonline hanteren voor het kiezen van het juiste formaat vlaggen stok. De vlaggenstok dient dubbel zo lang te zijn als de vlag zelf. Een vlag van 100cm heeft een vlaggen stok van 200cm nodig. Koopt u een vlag van 70cm dan is een vlaggen stok van 150 cm ook meer dan geschikt. Dit omdat de vlaggen stok alleen in 150cm en 200cm beschikbaar zijn.

Meest verkochte vlaggen stok

De witte vlaggen stok is nog steeds meest verkochte vlaggenstok van Nederland,  met name die met oranje wimpel. De zwarte vlaggenstok neemt steeds meer toe in populariteit, omdat het ook goed past bij veel nieuwbouwwoningen waarin donkere stenen zijn verwerkt. Ook hebben we diverse accessoires voor de vlaggenstok zoals een vlaggenstokhouder. Wilt u geld besparen? Dan is een vlaggenstok set met Nederlandse vlag een topkeuze!