Oranje Wimpel

Vanaf:  7,50 incl. BTW

Oranje wimpel passend bij de officiele Nederlandse vlag formaten, die koopt u natuurlijk online bij Vlagonline. Wij leveren de goedkoopste oranje wimpel maar van de hoogste kwaliteit. Onze oranje wimpel is ontzettend mooi en weerbestendig voor een lange levensduur. De oranje wimpel wordt gebruikt op de verjaardagen van de Koning en de prinssesen van Oranje. De oranje wimpel is er dus met name bij feestelijke activiteiten met een oranje tintje.

→ Deze wimpel is op voorraad en heeft een levertijd van 1-3 werkdagen.

→ Scherpste prijs

Oranje Wimpel

Oranje wimpel kopen bij de goedkoopste webshop van Nederland

Een oranje wimpel online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering van de oranje wimpel. Normaliter heeft u de oranje wimpel binnen 24 uur in huis, mits besteld op werkdagen. Bij ons koopt u de oranje wimpel al voor slechts 7,50 euro en dat is dan op basis van de meest verkochte Nederlandse vlag verhouding/ afmeting van 100x150cm. Daar past deze oranje wimpel perfect bij. Wat onze oranje wimpel uniek maakt is de hoge kwaliteit, dat zie je eigenlijk nergens voor deze scherpe prijs. Wij hebben de oranje wimpel in een vorm beschikbaar en dat is de oranje wimpel met punt.

Wanneer mag je de oranje wimpel voeren?

Volgens de website van de Rijksoverheid mag de oranje wimpel op de vlag geplaatst worden als het Koningsdag is (de verjaardag van de Koning) en op de verjaardagen van Prinses Beatrix en bij de andere prinsessen. Op 27 april is het Koningsdag.

Hoe bevestigen oranje wimpel?

De oranje wimpel wordt bevestigd boven de vlag of zelfstandig in een vlaggenmast. De oranje wimpel kan dus ook gevoerd worden zonder de Nederlandse driekleur vlag. Als de Nederlandse vlag er wel hangt, dient de wimpel er altijd boven geplaatst te worden.

Opmerkelijke feiten over de Oranje wimpel

  • Elke Nederlandse provincie heeft haar eigen wimpel. Deze wimpels zijn echter onofficieel, waardoor er geen vlaginstructies voor gelden. Zij kunnen dus op elk moment worden gehesen.
  • Er zijn geen andere landen die een wimpel voeren op nationale schaal
  • De kleur van de oranje wimpel komt van de oorspronkelijke Nederlandse vlag: Oranje, wit en blauw.
  • De oranje wimpel is i.c.m. de Nederlandse vlag goedkoper!

 

Passend bij vlag

, , , , , , , ,