Wimpels

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Wimpel kopen? Dat doe je bij ons!

Vlagonline heeft voor iedere gelegenheid de leukste, mooiste en ook nog eens goedkoopste wimpel voor jou. Een wimpel is geschikt voor aan de de vlaggenstok maar ook voor op de boot. Onze oranje wimpel is daarnaast extreem goed geprijsd. Wij versturen onze wimpels dagelijks en je hebt ze binnen no-time in huis! Dus ben je op zoek naar een goede kwaliteit wimpel? Dan kun je ze met een gerust hart kopen bij Vlagonline: de specialist op gebied van wimpels en vlaggen. Wij verkopen wimpels voor alle provincies en zelfs een wimpel met je eigen ontwerp als je wil!

32% korting
Vanaf:  7,50 incl. BTW
11% korting
Vanaf:  24,95 incl. BTW
Vanaf:  45,99 incl. BTW
Vanaf:  24,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW

Wimpels zijn een prachtige toevoeging aan elke vlaggenmast. Ze zijn langwerpig van vorm en worden vaak gebruikt om een bepaalde boodschap of thema te communiceren. Een wimpels wordt vaak ingezet bij speciale gelegenheden, zoals feestdagen of een evenement. Natuurlijk wil je op Konigsdag een mooie oranje wimpel aan je vlag! Ze kunnen de vlaggenmast/ vlaggenstok opvrolijken en een feestelijke sfeer creëren. Ook worden wimpels vaak gebruikt als decoratie bij bijvoorbeeld een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid: heb jij al bedacht wanneer je de wimpel gaat gebruiken?

Wimpel met eigen opdruk: ook mogelijk!

Naast het feit dat wimpels mooi kunnen zijn om te zien, kunnen ze ook een boodschap overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een wimpel met de naam van een bedrijf erop, of een wimpel met de naam van een land erop. Op deze manier kan een wimpel niet alleen dienen als decoratie, maar ook als marketingmiddel. Vlagonline heeft een eigen ontwerp studio, hier laat je in no-time een wimpel maken met eigen opdruk.