Toont alle 10 resultaten

Overzicht vlag bedrukken met eigen ontwerp

Een vlag met eigen ontwerp laten bedrukken? Geen probleem. Bij ons kies je maar liefst uit 10 verschillende soorten en opties! Van feestslinger met eigen opdruk tot een wimpel met eigen opdruk. Bij Vlagonline is echt alles mogelijk. We leveren daarnaast met de scherpste prijzen en beste levercondities die je kan vinden. Kom je er niet helemaal uit met het ontwerpen van je eigen vlag? Huur dan gewoon onze vormgever in, die maakt het in een handomdraai voor je klaar! Bekijk hieronder direct het overzicht van vlaggen met eigen opdruk en maak je keuze, we gaan graag voor je aan de slag!


Wat kan ik laten bedrukken met mijn eigen ontwerp?

Wij hebben heel veel vlaggen die je kan laten bedrukken met je eigen unieke ontwerp. Bootvlag met eigen ontwerp, beachvlag met eigen ontwerp maar ook de kioskvlag met eigen ontwerp. Daarnaast kun je bij ons ook gewoon reclamevlaggen kopen met eigen ontwerp, carnavalsvlaggen met eigen ontwerp en spandoeken met eigen opdruk. Eigenlijk kun je ons hele assortiment bijna krijgen met eigen opdruk!

Hoge kwaliteit vlaggen met eigen opdruk

Vlagonline bedrukt vlaggen van topkwaliteit, omdat we drukken op vlaggen van 115 gr glanspolyester. Deze vlaggen zijn kleurecht, uv-bestendig en wasbaar op 40 °C met fijnwasmiddel. Het is bij ons mogelijk om een of meerdere vlaggen af te nemen. Daarnaast kunnen we een zeefdruk maken van een grote bestelling of bedrijfsvlag. Hierdoor krijg je een mooiere vlag met diepere kleurintensiteit. Bij een normale vlag heb je de keuze uit twee afwerkingen: koord met lusje of kunststof vlaghaken. Een afwerking met koord met lusje is voor een vlag aan een vlaggenstok en kunststof vlaghaken zijn voor de bevestiging aan een vlaggenmast. De beachflag leveren we inclusief fiberstok en draagbare opbergtas. We bedrukken verschillende soorten vlaggen in elk gewenst formaat en met jouw eigen opdruk!

Hulp nodig voor het maken van een eigen ontwerp?

Hulp nodig voor een eigen ontwerp, maar wil je ook een unieke vlag? Ook daar kan Vlagonline je bij helpen, wij hebben een eigen ontwerpstudio waar we tegen zeer lage tarieven ook een vlag voor je kunnen ontwerpen. Wij vertalen jouw idee binnen no-time naar een gave vlag voor een zeer geschikte prijs. Niet de stress, wel de eer ;-)
Levertijden van de bedrukte vlaggen met eigen opdruk
We streven ernaar om de bedrukte vlag na 4 werkdagen te leveren. Bij grotere bestellingen kan dit afwijken. Hierover informeren we je tijdig per e-mail. Heb je een spoedbestelling? Neem dan van tevoren contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Indien nodig, kunnen we in 48 uur de bedrukte vlag leveren voor een extra bedrag. Betaling gaat op factuur.

Veelgestelde vragen over vlag bedrukken met eigen opdruk
Welke bestandstypen en formaten kan ik aanleveren voor mijn ontwerp?

We accepteren de bestandsformaten PDF drukklaar, EPS zonder bitmap en AI. Let op: lever per drukbestand 1 PDF aan niet meerdere PDF’s in hetzelfde document. Foto’s kun je aanleveren als PDF, PNG, JPG en TIFF. Lever de foto’s aan met een minimale resolutie van 150 dpi op ware grootte. Gebruik CMYK in plaats van RGB, bij een fullcolor print.

Waar moet ik rekening mee houden bij het aanleveren van bestanden?
  • Gebruik Pantonekleuren (PMS kleuren)
  • Het is verstandig om je tekst naar lettercontouren om te zetten. Hierdoor ziet het opmaakprogramma de tekst als afbeelding. Met lettercontouren voorkom je foutmeldingen of drukfouten en wordt de tekst exact op de juiste plek gedrukt.
  • JPG, GIF of BMP-bestanden kunnen we helaas niet zeefdrukken
Betaal ik ontwerpkosten?

Nee, voor je eigen ontwerp betaal je geen extra kosten als je de bestanden goed aanlevert. Wanneer het je niet lukt om aan de aanleverspecificaties te voldoen, rekenen we voor het eenmalig aanpassen van het PDF-bestand een tarief van €25,- op factuurbasis. Wil je dat wij een ontwerp voor je maken, dan zijn de kosten ook € 25,- per opdracht. Je ontvangt dan een voorstel van ons.

Moet ik rekening houden met marges?

Ja, je dient rekening te houden met marges van 10 mm per zijde. Voorbeeld: als je een vlag van 150 x 100 cm wil bestellen, dan wordt het werkbestand 1520 x 1020 mm. Zo houd je er rekening mee dat elke zijde een ‘safety zone’ heeft van 10 mm aan alle vier de zijden.

Wat is de levertijd van mijn ontworpen vlag?

De levertijd van de vlag is 4 werkdagen. Bij grotere bestellingen kan dit wat afwijken. Hierover informeren we je tijdig per e-mail. Heb je je bestelling niet op tijd binnen? Bel dan 085 064 0123.

Ik heb een spoedbestelling, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Zeker! Neem van tevoren contact met ons op via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Indien nodig, is het voor ons mogelijk om binnen 48 uur te leveren. Betaling gaat dan op factuur.

Welke vlaggen worden gedrukt door Vlagonline?

Bij Vlagonline bedrukken we de normale vlag, bootvlag, slingers, baniervlag, wimpel, en strandvlag in elk gewenst formaat.