Vlag bedrukken

Toont alle 9 resultaten

Wij bedrukken vlaggen in alle soorten en maten!

Het bedrukken van een vlag biedt eindeloze mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan en uw boodschap op een unieke manier te uiten. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het ondersteunen van een sportevenement of het vieren van een feest: vlag bedrukken is een effectieve en opvallende manier om je boodschap over te brengen. Wij bedrukken vlaggen in alle soorten: van wimpel tot baniervlag met eigen ontwerp.

Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  24,99 incl. BTW
Vanaf:  29,99 incl. BTW
25% korting
Vanaf:  7,49 incl. BTW
Vanaf:  7,99 incl. BTW
Vanaf:  7,99 incl. BTW
Vanaf:  9,99 incl. BTW
 24,99 incl. BTW

Vlag bedrukken tegen de laagste prijs 

Vlagonline bedrukt uw vlag gegarandeerd tegen de laagste prijs. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal voor alle vlaggen die bedrukt worden met uw eigen ontwerp. Een van de grote voordelen van het bedrukken van een vlag is dat er volledige controle en zeggenschap is over het ontwerp. U kunt kiezen uit alle kleuren, lettertypes maar natuurlijk ook je logo of foto. In veel gevallen wordt een vlag dan ook bedruk met je logo en huisstijl. Het vlag bedrukken geeft de de vrijheid om dit te realiseren.

Wat kan er gedrukt worden op een vlag?

Het antwoord is vrij simpel. In feite kan alles op een vlag gedrukt worden namelijk. Het is maar net hoe groot uw fantasie is en wat uw wensen zijn. Vlaggen worden in full-colour bedrukt. Er kan een breed scala aan elementen worden gedrukt op een vlag, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Enkele veelvoorkomende elementen die kunnen worden gedrukt op een vlag zijn:

1. Logo's: Of u nu een bedrijf, organisatie of vereniging vertegenwoordigt, het bedrukken van een logo op een vlag is een uitstekende manier om uw merk te promoten en herkenning te genereren.
 
2. Tekst: U kunt elke gewenste tekst toevoegen aan een vlag, zoals de bedrijfsnaam, slogan, een boodschap of een aankondiging. Deze tekst kan worden weergegeven in verschillende lettertypen, kleuren en formaten.
 
3. Afbeeldingen: Het is mogelijk om afbeeldingen of illustraties te laten drukken op een vlag. Dit kan variëren van eenvoudige symbolen tot complexe grafische ontwerpen, afhankelijk van uw voorkeur.
 
4. Patronen en achtergronden: U kunt kiezen voor een specifiek patroon of achtergrondkleur. Alles is mogelijk hierin en hierdoor krijgt een vlag echt een eigen uitstraling.