Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier tussen?

Voor alle de standaard bestellingen hanteren wij € 6,95 verzendkosten.

Bij ons kunt u eenvoudig betalen middels iDeal, Visa Creditcard, Mastercard en Paypal.

Daarnaast kunt u het bedrag ook met een bankoverschrijving naar ons overmaken. Bij een bankoverboeking ontvangt u een mail met de verdere betaalinstructies. Wanneer de betaling volgens de instructies is voltooid, nemen wij uw bestelling in behandeling. 

Wij hanteren doorgaans een levertijd van 5 werkdagen. Bij bijzondere bestellingen of zeer grote bestellingen kan dit afwijken. Wij zullen dit u hierover tijdig informeren.

Om uw gegevens te beschermen maken wij gebruik van een SSL certificaat om de gegevens van te voren te versleutelen. Wij doen ons uiterste best om uw privacy te waarborgen.

Wanneer de betaling is voltooid, nemen wij uw bestelling in behandeling. Alvorens het in productie nemen van het eindproduct, sturen wij u geheel gratis een proefdruk via de email. Ook controleren wij geheel kosteloos de aangeleverde bestanden die voor het drukwerk gebruikt dienen te worden. Eenmaal akkoord, gaan we over tot het realiseren van het eindproduct. Wanneer de bestelling is voltooid, informeren wij u dat het product gereed is voor verzending.

Wanneer de bestelling is betaald en door ons is afgerond, verzend het systeem automatisch de factuur middels de email.

Indien u een bestelling wilt retourneren of omruilen, maak dan gebruik van het online retourformulier. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.