Aluminium vlaggenstokhouder 45° (gevel)

Vanaf:  6,99 incl. BTW

Goedkope aluminium vlaggenstokhouder leverbaar in rvs-look en in zwart. Dit is een van de meest verkochte artikelen van vlagonline vanwege de hoge kwaliteit en lage prijs. Vlaggenstokhouders van aluminium zijn geschikt voor alle woningen en vrijwel alle vlaggenstokken. De diameter voor de vlaggen in de vlaggenstokhouder is 3 centimeter, dit is de meest voorkomende maat in Nederland. Uitermate geschikt voor alle standaard vlaggenstokken en natuurlijk onmisbaar bij het vlaggen!

  • Hoge kwaliteit aluminium vlaggenstokhouder
  • Gegalvaniseerd staal/ zwart gepoedercoat
  • Hoek: 45 Graden (meest gebruikte hellingshoek)
  • Diameter: 3cm (meest voorkomende standaard maat)
  • Levertijd 3 werkdagen
  • spoedlevering 1 werkdag

Aluminium vlaggenstokhouder 45° (gevel)

Goedkope aluminium vlaggenstokhouder 45 graden

Bij Vlagonline koopt u online een aluminium vlaggenstokhouder voor de laagste prijs. Het gebruik van aluminium als materiaal voor deze vlaggenstokhouder zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het perfect geschikt is voor het Nederlandse klimaat: het moet in weer en wind bestand zijn om de vlaggenstok goed vast te houden. Deze vlaggenstokhouder is verkrijgbaar in twee mooie afwerkingen: aluminium met zwarte poedercoating en een RVS-look. De zwarte poedercoating geeft een moderne uitstraling aan de houder, terwijl de RVS-look een klassieke en tijdloze uitstraling biedt. De zwarte vlaggenstokhouder wordt steeds populairder, met name op nieuwbouwwoningen waar steeds vaker zwarte elementen gebruikt worden.

Wat is de ideale hoogte voor een vlaggenstokhouder aan de gevel?

Er is geen regelgeving die bepaald hoe hoog de vlag moet hangen, wel is het zo dat de vlag de grond niet mag raken. De gebruikelijke hoogte voor het ophangen van een aluminium vlaggenstokhouder is iets meer dan 2 meter vanaf de grond. Dan kunt u de vlag eenvoudig plaatsen en weer binnenhalen. Als u de vlaggenstokhouder hoger wil plaatsen dan de gebruikelijke 2 meter, dan biedt een handystick wellicht uitkomst. Hiermee kunt u vanaf de grond een flink stuk hoger komen, een trap gebruiken is dan niet nodig.

Kenmerken aluminium vlaggenstokhouder voor aan de gevel

Aluminium vlaggenstokhouder 45° voor vlaggenstokken met een doorsnede van 3 cm (3cm is de meest voorkomende diameter voor vlaggen in Nederland) Deze gevelhouder voor vlaggen is geschikt voor alle standaard vlaggenstokken en onmisbaar bij het vlaggen. De gevelhouder aluminium is verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en zwart gepoedercoat. Maak bij het bestellen je keuze qua kleur zodat deze perfect past bij je vlaggenstok!

Vlaggenstokhouder kopen Vlagonline.nl

  • Onze vlaggenstokhouders liggen standaard op voorraad
  • Vlagonline aluminium vlaggenstokhouders hebben standaard de beste kwaliteit voor de juiste prijs
  • Bestel uw vlaggenstok en vlag eenvoudig mee als totale set voor uw gevelhouder.
Kleur

,