Tweeling vlaggenstokhouder (gevel)

 31,99 incl. BTW

Super scherp geprijsd: de aluminium tweeling vlaggenstokhouder. Met deze vlaggenstokhouder hangt u twee vlaggen tegelijk op, in één handige beugel. Deze tweeling vlaggenstokhouder is gemaakt van degelijk aluminium en geschikt voor standaard vlaggenstokken van 3 cm (dit is ook de meest voorkomende vlaggenstokmaat). We leveren de tweeling vlaggenstokhouder in zowel wit als zwart, beide voorzien van een degelijke laag poedercoating zodat ze bestand zijn voor alle Nederlandse weersinvloeden.

• Gemaakt van degelijk aluminium
• Staat in een hoek van 45°, zoals gebruikelijk is
• Geschikt voor twee vlaggenstokken
• Heeft een doorsnede van 3 cm (voor de meest voorkomende vlaggen)

  • Levertijd 3 werkdagen
  • spoedlevering 1 werkdag

Tweeling vlaggenstokhouder (gevel)

Tweeling vlaggenstokhouder, hang twee vlaggen tegelijk op

Met de unieke tweeling vlaggenstokhouder van Vlagonline hangt u twee vlaggen op in één beugel aan de gevel. Deze tweeling vlaggenstokhouder wordt bevestigd aan de gevel of buitenmuur en is gemaakt van oerdergelijk aluminium. Bovendien is tweeling vlaggenstokhouder leverbaar in zowel wit als zwart, beide houders zijn voorzien van een degelijke laag poedercoating zodat ze tegen weer en wind bestand zijn.

Tweeling vlaggenstokhouder kopen

Vlagonline laat de tweeling vlaggenstokhouders produceren in eigen beheer omdat we hebben gezien dat de kwaliteit anders te veel fluctueert. Gezien wij jaarlijks duizenden klanten bedienen willen 100% zeker zijn van de beste kwaliteit, met name omdat dit geen vervangingsproduct is. De best tweeling vlaggenstokhouders koopt u dan ook online bij Vlagonline. Wist u dat we zelfs een drieling vlaggenstokhouder laten produceren? De tweeling vlaggenstokhouder is gemaakt om twee vlaggenstokken met vlag op te hangen, de drieling kunt u uiteraard drie vlaggen op monteren. U kunt deze vlaggenstokhouder bestellen het wit of in het zwart. De houder is geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 30mm, dit is de meest gebruikelijke maat in Nederland.

Extra bij te bestellen: zwarte of witte vlaggenstok

Heeft u interesse in onze tweeling vlaggenstokhouder en heeft u nog bijpassende vlaggenstoken nodig? Afhankelijk van de gekozen kleur bestelt u eenvoudig een witte vlaggenstok of zwarte vlaggenstok eenvoudig mee. U kunt kiezen tussen een stok van 150 cm en een van 200 cm lang. Beide stokken hebben een doorsnede van 3 cm, waardoor ze precies in de tweeling vlaggenstokhouder passen. 100% pasvorm gegarandeerd.

Hoe hang je een tweeling vlaggenstokhouder op?

Start met het bepalen van de juiste locatie en hoogte. De ideale hoogte voor het ophangen van een vlaggenstok is ongeveer 2 meter. Daarboven kunnen de meeste mensen de vlag niet meer uit de houder halen. Als u de vlaggenstokhouder hoger wil ophangen, dan is een handystick raadzaam om mee te bestellen. Na het bepalen van de locatie tekent u door de gaten in de tweeling vlaggenstokhouder stippen op de muur, bijvoorbeeld met een stift of potlood. Boor daarna de gaten in de muur, bevestig de pluggen en monteer daarna de vlaggenstokhouder. Gebruik bijvoorkeur RVS schroeven om roesten tegen te gaan. Meer informatie of tips nodig? Contact opnemen met Vlagonline mag altijd!

Kleur

,

tweeling-vlaggenstokhouder-zwart-en-wit
Tweeling vlaggenstokhouder (gevel)
 31,99 incl. BTW Selecteer opties