Nederlandse bootvlag

Vanaf:  5,99 incl. BTW

→ Rondom gezoomd en dubbel gestikt
→ Nergens goedkoper met deze kwaliteit
→ Levertijd 1-3 werkdagen

Nederlandse bootvlag

Nederlandse Bootvlag

Speciaal gemaakt voor de watersport, de Nederlandse bootvlag. Verkrijgbaar in de meest gangbare maatvoeringen voor je boot of sloep.

De vlag is gemaakt van 160grams scheepsdoek zodat deze langer mee gaat op het water. De vlag wordt zeefdruk gedrukt zodat deze altijd de juiste kleuren heeft.

Maatvoeringen

De Nederlandse bootvlag is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je kunt kiezen welke maat het beste past bij jouw type boot. De meest gangbare maten zijn:

  1. 30 x 20 cm
  2. 45 x 30 cm
  3. 60 x 40 cm
  4. 75 x 50 cm

Bij het kiezen van de juiste maat is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van je boot. Een te kleine vlag kan moeilijk zichtbaar zijn, terwijl een te grote vlag onhandig kan zijn op een kleinere boot.
Kies daarom een maat die proportioneel is aan de grootte van je boot of sloep.

Kwaliteit: Zwaarder 160grams Spunpolyester Vlaggendoek

Naast de maatvoering is ook de kwaliteit van de Nederlandse bootvlag van groot belang. Onze vlaggen zijn gemaakt van zwaarder 160grams spunpolyester vlaggendoek. Dit hoogwaardige materiaal is duurzaam, sterk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Het gebruik van zwaarder 160grams spunpolyester zorgt ervoor dat de Nederlandse bootvlag lang meegaat en niet snel zal slijten. Het materiaal is UV-bestendig, waardoor de kleuren helder blijven, zelfs na blootstelling aan zonlicht. Daarnaast is het vlaggendoek waterafstotend, wat betekent dat de vlag niet verzadigd raakt tijdens regenachtige omstandigheden.

Door te kiezen voor een Nederlandse bootvlag gemaakt van zwaarder 160grams spunpolyester vlaggendoek, ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vlag die lange tijd mooi blijft wapperen op jouw boot.

Formaat

, , ,