Aluminium Vlaggenstok

Vanaf:  7,99 incl. BTW

→ Deze aluminium vlaggenstok is op voorraad

  • Levertijd 3 werkdagen
  • Spoedlevering 1 werkdag

Zoals algemeen bekend is dit de beste prijs-kwaliteit aluminium vlaggenstok van Nederland. Verkrijg in zowel wit als zwart met een stevige poedercoating laag voor een gegarandeerde lange levensduur. Ook leverbaar als set met vlag. Deze aluminium vlaggenstok is zeer geschikt voor aan de gevel dankzij de robuuste constructie. Verkrijgbaar in twee lengtes van 150cm en van 200cm en altijd met fraaie knop op het einde van de stok.

Aluminium Vlaggenstok

De goedkoopste aluminium vlaggenstok verkrijgbaar in Nederland en van de beste kwaliteit. Onze aluminium vlaggenstokken worden door heel veel aanbieders verkocht vanwege deze gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn geschikt voor zowel gevels van huizen, bedrijven of zakelijk gebruik. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij, een doekje eens per jaar is voldoende. Dit is te danken aan kwalitatieve laklaag van de aluminium vlaggenstok. Als u een gevelvlag heeft (of gaat kopen) dan is de aluminium vlaggenstok onmisbaar natuurlijk. Onze meest verkochte combinatie is dan ook de Nederlandse vlag met gevelstok, deze zijn uitermate scherp geprijsd. Laat u niet misleiden door aanbieders die allerlei opties niet standaard in hun prijs tonen: wij hebben de goedkoopste aluminium vlaggenstok in het assortiment.

De aluminium vlaggenstok is een accessoire waar u niet zonder kunt met een gevelvlag. Deze wordt in combinatie met de Nederlandse vlag het meeste gebruikt maar de gevelstok is ook ideaal voor gevelreclame of evenement aankleding. In combinatie met een standaard kunt u deze vlaggenstokken zelfs voor binnen gebruiken, voor evenementen of partijen.

Wat maakt onze aluminium vlaggenstok tot de beste in de markt?

  • Leverbaar in wit of zwart met stevige poedercoating laag
  • Ze zijn 3cm dik(!)
  • Verkrijgbaar in 150cm en 200cm
  • Voorzien van luxueuze sierknop mét haakje

Onze aluminium vlaggenstok bestellen?

U kunt de vlaggenstokken eenvoudig en snel bestellen via vlagonline.nl. De gevelstokken zijn uit voorraad leverbaar. Ook kunt u deze bestellen in combinatie met een gevelhouder of kantoorstandaard. Ook kunt u kiezen voor het totale pakket inclusief vlag en wimpel.

Afmetingen 150 cm
Kleur

,

Knop

, , ,

Lengte

, ,

Aluminium Vlaggenstok
Aluminium Vlaggenstok
Vanaf:  7,99 incl. BTW Selecteer opties