Vlaggenstok zwart

Vanaf:  9,99 incl. BTW

→ Deze zwarte aluminium vlaggenstok is op voorraad

  • Levertijd 3 werkdagen
  • Spoedlevering 1 werkdag
  • Duurzaam gerecycled aluminium

Dit is de hoogste kwaliteit zwarte aluminium vlaggenstok die je online kan kopen. De laklaag op deze zwarte aluminum vlaggenstok is aangebracht door middel van poedercoating, waardoor de lak evenredig verdeeld wordt en extreem goed hecht. Zwarte aluminium vlaggenstokken worden steeds populairder vanwege de sjieke uitstraling. De zwarte vlaggenstok die u bij Vlagonline koopt zijn altijd voorzien van een sierknop in kleur en een haakje. Beschikbaar in twee formaten van 150cm en 200cm, dit zijn twee meest gangbare maten voor zwarte vlaggenstokken.

Vlaggenstok zwart

Zwarte aluminium vlaggenstok goedkoop

Nergens anders zo goedkoop: de zwarte aluminium vlaggenstok. Zeer geschikt voor woningen, bedrijfspanden of bij een evenement. Onze zwarte aluminium vlaggenstokken zijn 3cm dik en beschikken over een professionele poedercoating laag wat zorgt voor de langste levensduur. Het voordeel is dat ze van aluminium gemaakt zijn waardoor ze tegelijkertijd ook weer heel licht zijn, hierdoor kunt u ze gemakkelijk verplaatsen en opbergen.

Koop de zwarte aluminium vlaggenstok bij Vlagonline

Wij hebben zeer scherpe verzendkosten voor vlaggenstokken. Een vlaggenstok blijft een bijzonder object om te verzenden, het past helaas niet door de brievenbus is nogal lang. Toch hebben we verzendkosten ook van de zwarte aluminium vlaggenstokken laag weten te houden. Bestelt u op een werkdag? Dan heeft het u ook morgen al in huis, zelfs bij deze aluminium vlaggenstokken of ze nu wit of zwart zijn.

Waarom een Vlaggenstok van duurzaam gerecycled aluminium kiezen?

De keuze voor een vlaggenstok gaat vaak gepaard met esthetische voorkeuren en praktische overwegingen. Maar wat als je ook een milieuvriendelijke keuze kunt maken? Een vlaggenstok van duurzaam gerecycled aluminium combineert kwaliteit met milieubewustzijn. In dit artikel lichten we toe waarom zo’n vlaggenstok een uitstekende keuze is.

Voordelen van een vlaggenstok van duurzaam gerecycled materiaal

  1. Milieuvriendelijk: Door voor gerecycled materiaal te kiezen, draag je bij aan het verminderen van afval en bevorder je de circulaire economie.
  2. Lange Levensduur: Aluminium is bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor een vlaggenstok van dit materiaal zeer lang mee kan gaan zonder aan kwaliteit in te boeten.
  3. Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot houten vlaggenstokken, vereist een aluminium vlaggenstok weinig tot geen onderhoud om er goed uit te blijven zien.

Materiaal zwarte aluminium vlaggenstokken

Onze zwarte vlaggenstokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Dit maakt de vlaggenstokken licht en sterk. Daarnaast is aluminium van nature bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De vlaggenstokken gaan dus lang mee. Het is mogelijk om onze stokken voor uw vlag te bestellen in combinatie met een vlaggenstokhouder. Ze zijn 3cm dik en daarmee buitengewoon sterk!

Welke lengtes zijn er beschikbaar?

Bij de aankoop van uw zwarte vlaggenstok heeft u de keuze uit verschillende maten. U heeft namelijk de keuze tussen een stok van 1,5 meter of van 2 meter, de diameter van de vlaggenstok bedraagt 30mm. Welke lengte vlaggenstok u nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van de vlag, het meest voorkomende is 150cm lange variant.

Meer vlaggenstokken

Zit de juiste vlaggenstok er voor u niet bij? Bekijk dan ons volledige aanbod vlaggenstokken. Hier vindt u bijvoorbeeld witte vlaggenstokken of haakse gevelbanieren. Bekijk ook eens de vlaggenstok roll-over, met dit handige systeem slaat uw vlag niet meer om de stok heen.

Afmetingen 150 cm
Knop

, , ,

Lengte

, , ,