Drieling vlaggenstokhouder (gevel)

 40,99 incl. BTW

Koop online onze hoogwaardige aluminium drieling vlaggenstokhouder voor aan de gevel. Wij produceren deze drieling vlaggenstokhouders in eigen beheer en zorgen daarna voor een hoge kwaliteit poedercoating afwerking in wit of zwart. De vlaggen staan in de gebruikelijke hoek van 45 graden en zijn geschikt voor reguliere vlaggenstokken van 3cm (de gebruikelijke Nederlandse maat).

  • Drieling vlaggenstokhouder voor de gevel
  • Gemaakt van degelijk aluminium
  • Staat in een hoek van 45°
  • Leverbaar in zwart en wit
  • Heeft een doorsnede van 3 cm
  • Levertijd 3 werkdagen
  • spoedlevering 1 werkdag

Drieling vlaggenstokhouder (gevel)

De drieling vlaggenstokhouder voor aan de gevel is een mooie verrijking voor elke woning. Met zijn unieke ontwerp en hoge kwaliteit aluminium biedt deze gevelhouder de mogelijkheid om maar liefst drie vlaggen tegelijkertijd te laten wapperen in de wind.  De vlaggenstokhouder is vervaardigd van hoogwaardig aluminium dat bestand is tegen alle Nederlandse weersomstandigheden. Hierdoor kan deze gevelhouder moeiteloos het hele jaar door gebruikt worden, ongeacht de weersinvloeden. De stevige constructie zorgt ervoor dat de vlaggen veilig en stabiel worden vastgehouden, zelfs tijdens sterke windvlagen.

Gevelhouder geschikt voor drie vlaggen

De drieling vlaggenstokhouder is gemaakt om drie vlaggenstokken met vlag op te hangen. U kunt deze gevelhouder bestellen in het wit of in het zwart, beide drieling vlaggenstokhouders zijn gemaakt van aluminium met een degelijke poedercoating laag. De houder is geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 30mm, dit is de meest gebruikelijke maat voor vlaggenstokken.

Drieling vlaggenstokhouder online kopen

U bestelt de drieling vlaggenstokhouder snel en gemakkelijk in het zwart of in het wit bij vlagonline.nl

1. Kies de kleur van uw drieling gevelhouder
2. Voeg de gevelhouder toe aan uw winkelwagen
3. Controleer uw bestelling en ga door naar afrekenen
4. Voer uw gegevens in en selecteer uw gewenste betaalmethode
5. Rond uw bestelling af

Zwarte of witte vlaggenstok bij een drieling gevelhouder bestellen.

Bij een drieling vlaggenstokhouder horen natuurlijk ook bijpassendde vlaggenstokken. Afhankelijk van de gekozen kleur bestelt u eenvoudig een witte vlaggenstok of zwarte vlaggenstok mee. U kunt kiezen tussen een stok van 150 cm en een van 200 cm lang. Beide stokken hebben een doorsnede van 3 cm, waardoor ze precies in de drieling vlaggenstokhouder passen. De drieling vlaggenstokhouder voor aan de gevel past er natuurlijk 1 op 1 bij.

Materiaal

Aluminium

Kleur

,